Curs de tècnic esportiu de nivell I

El TT l’Hospitalet acollirà el curs de tècnic esportiu de nivell I

La formació es realitzarà al local del club dissabte 20 de maig

El Club tennis taula l’Hospitalet acollirà enguany al seu local una jornada del bloc específic de tennis taula del curs d’entrenadors de nivell I. El curs, organitzat per l’Escola Catalana de l’Esport en col·laboració amb la Federació catalana de tennis taula, té com a objectiu proporcionar als alumnes els coneixements i les habilitats necessàries per desenvolupar la seva tasca com a entrenadors. S’hi presenten quatre jugadors del club: l’Andrés, l’Ivan, en Nazar i en Pol.

La jornada es durà a terme des de dos quarts de deu fins a les set de la tarda, i la impartirà en Josep Llopart. Consistirà en una sèrie de demostracions i exercicis pràctics amb voluntaris de diferents nivells i edats del club. D’aquesta manera, els alumnes podran aprendre a entrenar en un entorn real i amb jugadors de perfils molt diferents.

El curs de tècnic esportiu de nivell I és el primer pas cap a la professionalització com a entrenador i permet als que el superen inscriure’s al Registre oficial de professionals de l’esport de Catalunya (ROPEC) i entrenar professionalment de forma col·legiada.

Curs tecnic esportiu nivel I