Els equips de primera i segona nacional del CTT l’Hospitalet competiran aquest dissabte per l’ascens en la fase final dels playoffs.

L’equip de primera es desplaçarà fins a Olot per lluitar per l’accés a divisió d’honor, i estarà format per en Nazarii Kischuck, en Dani Carrasco, l’Eduard Escamilla i en Roger Guarch; els de segona, per la seva banda viatjaran fins a Pamplona, on buscaran aconseguir l’ascens a primera amb l’Ivan Vélez, l’Adrià Rodríguez, en Pol Comas i en Soheil Ghasemi com a jugadors. Els dos partits es jugaran alhora, i cap dels dos equips coneix encara el rival a qui s’enfrontarà, que no se sabrà fins a la realització del sorteig divendres.

La jornada serà d’una gran tensió, no només pel que hi ha en joc sinó també per la norma que prohibeix que dos equips d’un mateix club competeixin a la mateixa categoria: l’equip de segona només podrà aconseguir l’ascens si el de primera guanya el seu partit. Sens dubte, els dos equips entrenats per en Marcel Sacasas hauran de mostrar la seva millor versió si volen assolir la fita i obtenir el tan anhelat ascens. Molta sort!

playoffs ascens Temporada 22-23
playoffs ascens Temporada 22-23_1
playoffs ascens Temporada 22-23_2
Share This