Ens plau informar-vos que el CTT L’Hospitalet i el Grupo Preving han arribat a un acord de patrocini per dues temporades, durant les quals el club es denominarà a nivell de competicions Grupo Preving CTT L’Hospitalet.

El Grupo Preving és un grup format per diferents Serveis de Prevenció de Riscos Laborals (A Catalunya Egarsat Prevenció, ICESE Prevenció, ASEM Prevenció i Imprein i a nivell estatal Preving Consultores) que ocupa una posició de lideratge en el sector sent una de les 3 principals companyies del mercat en continu creixement, donant feina a més de 1.000 treballadors i treballant amb una clara vocació per la salut, la innovació i la col·laboració en projectes socials.

 

Podeu trobar tota la info a :

https://www.preving.com/ca/

Un dels primers avantatges que tindrà el club i tots els nostres visitants és gaudir d’un Desfibril·lador DEA a la sala de joc, apart de la formació per a la seva utilització per part dels entrenadors i altres possibles usuaris. Això a fi de garantir, tot i no estar-ne obligats legalment, al màxim possible la seguretat de tots els esportistes del club i de la resta de clubs que ens visiten en les diferents competicions s’hi celebren.

Salut i esport – Grupo Preving i CTT L’Hospitalet

Share This