Sabíem que seria difícil, però el CTT l’Hospitalet encarava els playoffs somiant amb l’ascens dels dos equips de nacional. Al final no va poder ser: dissabte passat, els jugadors de primera van caure derrotats a Olot i repetiran la categoria la temporada que ve; l’equip de segona, que depenia de l’èxit del de primera per tenir opcions de pujar, també mantindrà la divisió. El conjunt hospitalenc va lluitar de valent per assolir l’objectiu i amb el seu bon joc va aconseguir portar el partit fins al desempat, però va acabar cedint davant l’Extremadura TM Almendralejo, en una derrota dolorosa que no desllueix la bona feina feta durant tota la temporada tant pels jugadors convocats com per tot l’equip al complet.

La jornada va començar amb bon peu pels nostres ja des del sorteig, en el que va evitar els rivals potencialment més perillosos, i després en el matx, quan van sumar els dos primers punts gràcies a una ajustada victòria per 3-2 i una altra per 3-1. L’equip extremeny, però, no va trigar a reaccionar, i al tercer encontre van sumar el primer punt al marcador global. I si a la primera tanda de partits en vam guanyar dos i ells un, a la segona els papers es van invertir: en Nazar va començar sumant el tercer punt al marcador, però els extremenys van aconseguir igualar l’eliminatòria amb una victòria contundent per 3-0, amb set agònic (14-16) inclòs, i una altra per 3-1. Tot s’havia de decidir, doncs, als dobles. I aquí, cal dir-ho, els nostres jugadors es van veure superats i el duo extremeny es va acabar imposant amb un rotund 3-0. L’Extremadura va perdre a la següent ronda, però finalment va assegurar la plaça a divisió d’honor a la repesca de diumenge guanyant el Ciudad Real.

PDM.-20-05-2023_1
PDM.-20-05-2023

Amb tot dat i beneït pel que fa a les possibilitats d’ascens, l’endemà l’equip de segona nacional va afrontar el seu partit contra el CTM Roquetas amb poques pressions.

Competitivament, l’encontre va resultar del tot intranscendent, perquè el Roquetas tampoc tenia ja opcions de pujar de categoria en haver perdut els seus companys de primera el partit de playoff contra el Cassà. El partit va acabar en derrota per 4-3 i l’Hospitalet va aprofitar l’ocasió per donar temps de joc a en Soheil, un jugador jove fins ara poc habitual en aquest equip.

SDM .-20-05-2023
SDM .-20-05-2023_1
Share This