Qui Som

Un clàssic del Tennis Taula

 

El CTT L’Hospitalet és un dels “clàssics” del tennis de taula català. Fundat l’any 1968, amb el nom de CTT Respeto Mútuo, va nèixer al carrer Buenos Aires de la nostra ciutat. L’any 1995 va passar a dir-se CTT L’Hospitalet i es va traslladar a l’actual local del carrer Aprestadora.

 

Reconegut per la seva pedrera

 

EL CTT L’Hospitalet és un club reconegut per la seva capacitat de fer “pedrera”. Molts han estat els jugadors i jugadores que han arribat a les màximes categories estatals que s’han fet en aquest club: esportistes com Dani Torres, Òscar Gallego, Josep Torelló, Pere Navarro, Gabriel Gómez, Joan Guisado o els Campions d’Espanya infantil l’any 1989 a Guadalajara: Òscar Ferrer i Fèlix Gallego.

Actualment el club continua amb la seva filosofia de fer “pujar” esportistes i d’ajudar-los a fer-se com a persones.

El Club CTT L’Hospitalet

 

Tenim 3 equips a categories Estatals, un a Preferent, dos a Segona i dos a Tercera. També tenim un equip de Veterans a Segona, així com nombrosos esportistes en les categories inferiors.

Tenim una sala amb 6 taules, que ja se’ns queda petita, i participem en els programes de la Federació Catalana de Tennis de Taula:

– Pingpongpertothom: de lleure, per a no federats

– Generació 2.000: per a nens/es nascuts en el 2.000

Són innumerables les persones que han ajudat a ser aquest club el que és. Potser tu, el que estàs llegint aquesta presentació en seràs una més…

Per això et convidem a compartir amb nosaltres la passió pel ping-pong. Benvingut al club.

Organigrama CTT HOSPITALET

organigrama-ctthospitalet